Otazníky
Tázati se nutnost není
chceš-li žíti v pokoji
silnější je prý však člověk
jenž se pravdy nebojí
Já se táži vždy a všude
silný tedy budu dost
nedovedu ale říci
že to dělám pro radost
To že stále uvažuji
vnímám jako slabost svoji
honím se jen za stíny
otazníky vratkými
Stačilo by chtít míň chtít
a pokorou si zdobit dny
pít a dál si nepřipouštět
jak je ten svět ohyzdný
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: Fanosh, MARKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)