Zmena
Tak ako Golfský prúd aj drift sa zbláznil
stočil sa na sever, odkiaľ bol prišiel
raz a navždy som si to s ním vyjasnil
nastal čas odrovnať polárne klišé
s magnetickým pólom spriahnem sa tajne
vydal sa na juh až sa za ním práši
čo sa má stať, to sa obvykle stane
a ak nie, nebudem prvýkrát v kaši
improvizácií po samé uši
iba čo poriešim náhodný výber
prezradiť z toho viac, čo mám na duši
nemienim, interview namiešam z výhier
Přečteno 396x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Amonasr
Komentáře (0)