Anotace: Ať se to vezme odkudkoli, tak to nějak vždy platí a dá se to napasovat skoro na všechno ...
Sbírka: SUCHÁ HADRA NA DNĚ MOŘSKÉM
Jsem jako dítě hravý
Přesto si na nic nehraji
Vím, že boj o život prohraji
Buď jak buď, ač jsem nyní zdravý
A vědom jsem si předem
Dřív než ostatní poznají
Že kdo se jen drží při kraji
Přece nikdy neodejde středem.