Když vchází svítání,
měsíc za mraky ukrývá lásku
sám sebe se ptáš
co to znamená a na čem záleží?
Ani trochu viny a zklamání
jsi v jejích černých očích nespatřil
...a do pažby píšeš další zářez
Těch důvodů je víc
a je to zajímavý
jako báseň bez názvu
Po probuzení jsi bílý jako stěna
a kde je vina?
Když prášek na spaní nezabral...