Anotace: Novoluní? no jo - ale dá se to konvertovat i s jinou událostí...
*
situace a skeče
se stále opakují i v životě
jak dny a noci
jak srpky i úplňky
jsou i úsměvné
některé
ale v Novu nás opustí
nejen úsměv
a marně hledáme o čem
spolu mluvit
i ruka kterou podáváme
je krátká