Anotace: .....protože mě to chytlo tak, že jsem přišla pozdě do práce..:)
Sbírka: Dimenzionálně
..přestože ještě není tma
duše má kávovou čerň
stébel se chytá
tápe
v jazyku se plete
naděje kroutí se jako hadi
pevných
ale dávných
konců
/časů/
opožděně vyzvedává již prázdné poklady
dnes je na samotu už příliš
mé ledovce tají
globální oteplování mě míjí
reklama na hlad po dobrodružství
do neznáma tápat
a nenacházet vůbec nic
objevovat a potlačovat touhu
po strnulém pohybu dvou duší
které to temno nevyruší
naopak stále tuší