Výklad
Anotace: ...nechej si vyložit..
Červený,zelený,žaludy,kule
nechej si vyložit
po které cestě půjdeš
až se probudíš
kule,žaludy
rozluští kód
bohatství chudoby
v symfonii ód
červený,zelený
na srdci list
do knihy tvé vepsaný
po řádcích můžeš číst
Komentáře (0)