Anotace: Jsou chvíle v životě...
*
Máš v jich sobě deset
a v hlavě mistral,
to jsi chtěl, tos potřeboval...
pohazuje to s tebou
jak ruce horkým bramborem
ale to jsi nechtěl...
jenže
ten náklad už
a člověk není obrubník
tak vyčistit si hlavu
a chvíli nemyslet na to,
že ti hrozí výpověď,
že žena má zpožděno,
že syn ve škole rozbil okno,
že auto má sjeté...
(ty sám už taky jedeš čtvrté)
už toho bylo dost
teď vyprávíš
jak jsi na vojně
chodil s ženou velitele
(zasloužil si to, byl...
Co byl ? třeba tak v pytli
jako teď ty...)
Hrdino!
Dnes prostě žiješ jinde,
ale zítra...
Okno ve škole je stále rozbité
Výpověď nikdo nestáhl.
Zaplať pánbůh,
aspoň, že žena ...
ráno sháněla vatu.
(zasloužil si to, byl ... Co byl? ..
Moc pěkné vcítění do druhého člověka.
01.06.2015 12:09:59 | Jeněcovevzduchukrásného