Anotace: ....pocitovka
jak déšť nabýval na intenzitě
zítřky se zdáli být stále důležitější
všechny hlasy utichly
sivé šepoty
byla to bez nich stále ona
pevně věřila, že bude
když vydrží krmit správného vlka
do té doby než odbije
pak možná
jsem své optimistické já
hrdelním zločinem nepopsaný list
mezi druhou a třetí
došlo mi, že já sama
sobě
musím
odpustit