Anotace: Vědět, co máš rád není těžké tak, jak vědět čeho se bojíš, to stojí za nátlak ...
Víš čeho se bojíš,
z čeho máš strach
kdy se obrátíš v prach
když bezmocně stojíš
?
Víš jak bát se máš
odkud jdou hrůzy
tvých nočmích můr lůzy
když jim šanci dáš
?
Co odstrkuješ, co nechceš znát
před čím se to shováváš
proč sám sobě jed podáváš
proč se nechceš bát
?
Je to strach co dává ti žít
proč bojíš se ho a nechceš ho mít
?