Soutěživý
Soutěživý vesmír vidí dál
za horizont událostí z pih
hvězdnatýho nebe, vystřídal
písek hřiště a poznání hřích
najednou ctností je notnou
bez níž blahobyt se hroutí
andělé závistí žloutnou
u všech ´a přece se kroutí´
vesmír je konkurent věčný
oligarchové jste k ďasu
váš žraločí chrup, spíš mléčný
v srovnání se zubem času
prý je chloubou infověku
úsměv jako kráter prázdný
měsíční, je křovím mléku
stejně teče bradou z dásní
vychcálek vesmír dál vidí
VIP-Alenku v říši divů
nikterak se nedopídí
proč jde nahá přes kopřivu
do dimenzí snadných zisků
někde holou zabít ježka
mít svou poušť v tom moři písku
nemít dost, není věc těžká
soutěživý vesmír není váš
pod kůži mu nelze vlézt tím spíš
před ufy svá ega neschováš
lide bláhový - nespí, když spíš
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)