SLYŠÍŠ TEN ŠUM
Jak se metro šine po své stopě
Jak se díváš z okna
Jak volně se cítím
Jak si o tebe máma dělá starost
Jak nevnímáš to, kde jsi
A proč zde jsi
Slyšíš ten šum
Jak v dály ten chlapec myslí na tu, kterou miluje
Jak trpasličí mužíci se ti promenáduji okolo nohou a ty je přesto nevidíš
Jak hrozně moc chtějí být všichni šťastný, až se z toho vzduchem line jakýsi šum.
Komentáře (0)