Anotace: ..a ty se nediváš a nevidíš a já prostě žiju..
v začouzeným baru
zapomenu na to, že jsme byli spolu
divnej kluk včera mi pusu dal
moje jméno neznal
pro mě měl mnoho jmen
a v duchu mi zněla věta
"nelíbám cizí kluky.."
co bys mi na to řekl ty..
neřekl bys nic
chutnal jako ty, ale byl sladší
a pak mě kousnul do spodního rtu
HAJZL!