Anotace: Když už člověk jednou je.....
Nastává chvíle, kdy sčítají se body
a odečítá to, co ti hyzdí nitro.
Už si jen kousek od svobody,
už není jen včera, dnes a zítra....
Je jedno velké Teď,
a později neexistuje.
Tak BUĎ
ne že v koutě budeš sedět
a přemýšlet co by, kdyby
ono totiž hlavně JE!!