Na hraně
Na hraně logiky jak na ostří nože
odevždy kloužu rád, kdo už by chtěl totéž
povrchem uf pak dál, ten holt taky klouže
komukoliv z pléna nabízím fér soutěž
mám dost všech konvenčních rádoby příslibů
z kanclů vědy o všem - přesvědčivě ovšem
v translogice nikdy neudělám chybu
rozzářeným očím z rozumu dám košem
vědí toho nejmíň, jež bráno je v potaz
všude na displejích medií září stejně
v naprostém souladu s výrokem - jeď, zlom vaz!
shovívavý úsměv nekoupím tím méně
konspirace že jsou výplodem lžimozků
statisticky patří do děr neprodleně
nejčernějších, ánblok lží, kousek po kousku
z přesvědčení píšu pointy na koleně
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)