Nečíst
Nečíst ani náhodou
nezájem je míra
nezdaru, za pohodou
padá z nebe síra
taje doba ledová
hoří střecha světa
intuice zvědova
pihama poseta
nosem míří do nebes
kde andělské chóry
pějí rekviem - hitů směs
bunt neřeší, vzpoury
nečtou texty o nic víc
jsou analfabeti
nádech, výdech z plných plic
souzvuk mnoha seti
hlasů slyš, tvůj nezájem
není tu nic platný
nejpozději před rájem
jdeš do kolen, vratný
jak ta láhev prázdných snů
spolykán až do dna
sám sebe nezakřiknu
naše chlouba shodná
nebyla nikdy o míň
nežli o chlup, yetim
ztracen, promiň-nepromiň
nečti dál, to je tím...
...
...
...
...
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, jitoush, bogen, Avola, Loveless
Komentáře (2)
Komentujících (2)