Anotace: ...
Je větrem česaná a i když je sama,
svět celý jí na vlásku visí.
Ten vítr co hladí ji láme i větve
a rozsévá semena stromů.
Dech Země jak tancuje,
rozfouká starosti
a vžene svobodu do plic.
Vzduch víří ve víru
- spirálou života,
vrátí ji na chvilku Domů.
Hezké.Jo, jsem rád že jsi Živá, že nejseš Mrtvá.Vítej :-)
02.08.2015 10:19:49 | Jeněcovevzduchukrásného