Sen
Anotace: ...dobré je,když se zhmotní..
Sen je dotek příběhu, pavučinka z nití
upletená bez spěchu na vitráži žití
sen je přání z mysli,zázrak v touze
na kterou duše myslí,dlouze však pouze
sen je touha v tichu seslaná ozvěnou
bez pláče i smíchu,film s jednou vteřinou
sen je střípek obrazu v černobílém podání
v rámu bez kazu gumovaný svítáním
Komentáře (0)