Poselství
Anotace: ...dannost daná..
Poselství minulých životů
přepestrý kroj
vpluje s Tebou do světů
kde nehasne lásky světelný zdroj
poselství minulých životů
přítomná budoucnost
čas vetkaný do hrotu
šípu,jež míří na věčnost
poselství minulých životů
osudu paměť
procházka cest k příběhům
kde skrytá je závěť
poselství minulých životů
v knize kapitol
od ústí k pramenům
k hvězdě až na vrchol
Komentáře (0)