Anotace: ...
ODRAZ VE VODĚ
hladina hladina hladina hladina hladina
Kmen
Kmen
Kmen
větve Kmen listí větve
listí listí listí listí větve listí listí
listí listí listí anděl listí listí
větve listí větve listí
listí listí listí
listí
Každý si musí najít svého anděla sám.
Nanejvýš experiment, ne báseň.
24.08.2015 13:36:59 | Lilien