Domov je tam, mezi hvězdami
Anotace: Vzpomínáš na tu noc kdy pluli jsme na loďce po moři bez vody tam došla nám...
Vzpomínáš na tu noc
kdy pluli jsme
na loďce
po moři bez vody
tam došla nám slova
a vteřiny
se v čase ztratily
najednou, není se čeho bát
náš domov
je pouze tam
mezi hvězdami
vždyť přeci
odtud jsme
a tam
zase půjdeme…
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Nikita44, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)