Loutka
Anotace: Záchvat egoismu na „papíře“
Skoč, se toč,
loutko moje.
Skotač, hopsej,
není vůle tvoje.
Tancuj, skákej,
za nitky tahá.
Klaň se, plaz,
v mě máš vraha.
Braň se, bojuj,
či spíš kata.
Umři, shnij,
budeš duch.
Shoř, trp,
já jsem bůh.
Komentáře (0)