Telepatie
Napojen být na telepatickou
sociální síť přímo na mozkovnu
bez displejů a kliků, s praktickou
vis a vis četbou mysli ufounů
skeptici smějí se, nic nového
reakce jejich je emotivní
- co je na modlitbě podivného
není-li terapií narativní?
sebepojetí mít ve svých rukou
jehož konstrukce substelárního
ražení je, test centrifugou..
skepse ať taky si hledí svýho!
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., enigman, Frr, Amonasr
Komentáře (3)
Komentujících (2)