Komerce
Anotace: ...to jsme chtěli..
Všude plno komerce
vždyť jsme to tak chtěli
být penězům za štvance
od úterka do pondělí
všude plno možností
ale láska schází
a cestička za štěstím
bažinou toulá se a plazí
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: lesní víla, knihomolka, černočerný
Komentáře (1)
Komentujících (1)