Anotace: a co je o čase?
*
narodit se
zplodit novou generaci
umřít
mezitím
sníst pár zvířat
vypít co kdy kdo dá
trochu neplodné lásky navíc
fotbal, divadlo,
internet,
auta,
udělat trochu práce
aby bylo na věci
které ukracují čas
jehož je tak málo