Mám všechno
Anotace: Tak někdy nevím co je snem a co realitou zda bude daň mojí absurditou zda za tvou dobrotu...
Tak někdy nevím co je snem a co realitou
zda bude daň mojí absurditou
zda za tvou dobrotu a moudrost budu muset doplácet
.......................nemám nic
tudíž nemůžu dát víc
Tak snad alespoň stačí ranní káva do práce
Přečteno 473x
Tipy 3
Poslední tipující: Mácha, Jort, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)