Kdyby to bylo tak
Otisky v písku,
lidských dlaní.
Životy prázdné bez smyslu.
Bez šance nalezení.
Jdu po té cestě,
než vítr stopy zcela smete
a říkám si,
co když je něco,
co to všechno změní?
Je to tak špatné
najít vlastní cestu k pochopení?
Občas jdem ze strachu,
kde zas jen strach
a nic jiného
tam není.
A s každým krokem
ničím stopy cizích,
v písku mé zůstávaj
a jejich mizí...
Přečteno 394x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Frr, enigman, Akrij8, Rozčtvrcená Básnířka, Chrodechilda
Komentáře (1)
Komentujících (1)