Zima
Stékají bez lesku
bez výsosti jim hodné
hodiny bez vteřin a soumraku
kdy bude mrznout, aby přestaly
ty nějaké částice našeho bytí
válet se po zaplivaných barech
zastav se na chvíli
mrzne
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, adaj, střelkyně1, Hesiona-Essylt
Komentáře (1)
Komentujících (1)