Anotace: chci být bez citu, protože --nejsi tu.
Dnes jako jindy,
když mám tu příležitost,
pietně svlékám si obálku na mou bytost.
Dnes jako polštář,
já vnitřek vycpu si,
lhostejnost nádivkou,
a citron do pusy.
Měkce si vystelu
tu tmavou kobku ve mně
ostrý hrot pocitu se více nedotkne mě.
dobré:-)
-a nechci rýpat...ale nemá tam být "lhostejnou nádivkou"?;-)
02.11.2015 15:47:21 | GiovaniDaVinci