Anotace: Lijepo li vidjeti šta rade prijatelji i "prijatelji" poslije vašeg vlastitog nestanka?
Sbírka: MEDŽNUN-NAME
Da je meni tolko sreće
da ugledam samrt svoju
ko se od vas za mnom šeće
ko promijeni lica boju
Aman neću kamo sreće
da to vidim i još jednom
ko mi od vas nosi cvijeće,
ko plače i kom svejedno