Anotace: To kdyby došlo víno
Vypiju do dna
duši tvou
Než svítání se v síle zrodí
než první paprsek se posilní
a do záhrobí ..bude mě touha zvát
..století ostrých hrotů.. věčných ztrát
a dávno nespím v mělkém hrobu
je to znát
to jsem nevěděl že je tekutá...
11.11.2015 12:08:10 | enigman
..ja to taky nevěděl, ale pak jsem zahlíd Henryho potravy..
11.11.2015 13:15:35 | čiči
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?