Šmejdi
Nabízel mě jeden šmejd
na předváděcí akci
rostliný prejt
ale ten já nechci
mám raději plný masa
krve a krup
k tomu piva basa
na dietní lup
jím,piji,hoduji
co hrdlo ráčí
na akce již nechodím
prostírám dobrotu a to stačí
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: Lighter
Komentáře (1)
Komentujících (1)