Anotace: ,,,,
Jsi dobře "nasraný". Napiš denník Nestranného člověka. Třeba tě to posuneš tam, kam míříš.
17.11.2015 16:45:15 | VEDz RVAHEs
jéé, děkuji za koment,...dlouho jsem zde nebyl...mi to s odstupem nepřipadá nasraně a už ani nevím, proč jsem to tak psal...přeji hezký den...P.S....denník v tomhle duchu nebudu psát...
14.03.2016 19:16:08 | v.hercik