Zátiší
Anotace: ...aby sny jasné byly..
Zátiší vzpomínek
v zákoutích duše
uchová románek
ženy a muže
v zátiší obrazu
albumu fotek
běloba bez kazu
jen někdy šotek
v zátiší myšlenek
opony plátna
kouzelný prstýnek
ďábla i blázna
zátiší oblohy
žlutočerný koberec
ráj výlohy
snový milenec
Přečteno 497x
Tipy 5
Poslední tipující: Lucucu, jondys, Eriadar, Barčík, Lioness
Komentáře (2)
Komentujících (2)