Vím
Jsem stará asi dva tisíce let
nebo jen měsíc a pár dní?
svět ten znám už nazpamět
vím, co se nikdy nezmění
Vím
že po ránu tančí v trávě rosa
a duha se koulí v bublině
že milenci ve svých poloosách
tváří se krásně nevinně
Pradávnou moudrost zamkli do slov
a nestačí žít nebo listovat
tam někde uvnitř má každý svůj ostrov
který se učí milovat
Přečteno 356x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Jort, Helen Zaurak, Frr, J's .., bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)