Proč?
Anotace: ...zkrátka proto..
Proč moc pekla kouzel
zde u nás na zemi
vkrádá se do duší dlouze
zlem i válkami
proč dobro prohrává
proč ďábla vetřelci
v genech se nám odávaj
i tance na srdci
proč,jen zkrátka proto
chceme jiní být
tak to máme za to
že přestali jsme snít
Komentáře (1)
Komentujících (1)