Černá hodinka
Anotace: ...vše už zmizelo..
Když nastala černá hodinka
jala se babička vyprávět
do kamen šoupla polínka
a stíny obsadily zeď
nastala černá hodinka
my k sobě blíže měli
tolik moje vzpomínka
na časy,jež dávno odletěly
dnes jsme všichni na sítích
nevíme nic o sobě
o rodu i o předcích
vlastnostech či podobě
dnes jsme všichni na síti
najdem si co neznáme
zamotáni do sítí
černou hodinku hledáme
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: Akrij8, bogen, Helen Zaurak, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)