Kostka
Anotace: ...hoď si a poznáš...
Hoď si kostkou hrací
padne-li ti jedna
obdržíš dopis zvací
na vrchol až ze dna
hoď si kostkou hrací
padnou-li ti dvě
odletíš jak ptáci
za moře tajemné
hoď si kostkou hrací
padnou-li ti tři
dostaneš druhou šanci
po prohrané při
hoď si hrací kostkou
padne-li ti čtverka
najdeš louku s kytkou
u které víla na tě počká
hoď si hrací kostkou
padne-li ti pět
tvář změníš si maskou
a vydáš se poznat svět
hoď si hrací kostkou
padne-li ti šest
nepotkáš se s láskou
jen spatříš smůly lest
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, boneslash
Komentáře (2)
Komentujících (2)