Anotace: ...
My stávkujeme zdarma, denně nepokrytě sním.
Ó marně sníme, proto šiřme hbitě postoj, čím?
To jasné jest i přes to, že se začínáme plést.
I když přec onen kec je hec, leč má nás svést.
Tu dívá se jen otec žen, je vážně sveden, sen?
A myslí také na tu dívku, aspoň v jeden letní den.
:-)
14.02.2016 18:37:24 | tvořilka