Anotace: Člověk se prý neposuzuje podle toho, kolik toho má, ale kolik toho k životu potřebuje...
Nic
Jednou všechny své krámy zničím.
Snad potom vystačím si s ničím.
Nadechnu se a plných plic
zakřičím: "Už nemám nic!"
Oděna ve své nahotě
půjdu vstříc čisté prázdnotě.
Zapomenu na vinu
a tiše se rozplynu.