Anotace: ...
Polarita
Já jsem Tvou polaritou,
nevyrovnaná, hledající...
S tváří v dlaních skrytou
a myslí stále snící.
Listuji ve svých špatných stránkách
a přemýšlím, kterou vytrhnout.
Život je asi o hádankách,
které nemůžu uhádnout.
Nezbývá mi, než se ptát:
Kdy najdu sama sebe?
Utiším svůj vnitřní hlad?
Mám i já své nebe?