Anotace: zahoď černý plášť
Musíš dělat radost ostatním
když ji nemáš v sobě
teď ti něco prozradím
oni cítí lásku v tobě.
Zastíráš sama sebe do černého pláště,
ale oni hledají zlo i dobro zvláště
vidí tvoji hodnou duši,
v které’ s byla vychována,
tak sundej ten plášť
a buď ty v tomto životě hodna.