Boj
Tu Bestii zardousím
A ty, rode staletý, povstaň!
Pozvedni své louče, meče
Nechť se zbroje zabliští
Roztrhnu toho Obra vedví
Pokud on mne nezdrtí
Ať zazní zvuky trubek, rohů
Ať bubny zavíří
Trolla i Skřeta, sluhy Stínu
Zašlapu ve jménech bohů
Beze strachu, bez obtíží
Avšak, kým jsem já?
Komentáře (0)