Anotace: ...lásky...
splynutím s hlubinou
přimlouvám se vlnám
hýčkaná něhou lidských
objetí
šepotem osrdečníku
zpívám tichu
vchoulená do středu sebe
vzlétám
ke svobodě
lásky k bližnímu
něhou těchto slůvek hýčkaný
počkám na večer, zda budu líbaný
Jako omluvu za trochu přízemní komentík jsem rád dal suprtípek.
22.02.2016 17:33:17 | mutil
blízká setkání třetího druhu...
22.02.2016 12:25:15 | enigman
vílko, Tys laskavice-vlnkovská, azurnice, jíž zázrak co chvíli poboská..:-D*
21.02.2016 11:44:00 | Frr