Anotace: ...hříčka...
Co se s tebou děje?
Kdo to může chápat?
Celkově však zle je?
Nechceme se ptát,
co se světem se děje?
(Wait a moment -
No comment!)
No, když to nekomentujeme, to ještě nemusí znamenat že si nic nemyslíme. ;-)
01.03.2016 21:07:02 | A42
nebezpečnost otázky je v tom, že se vždycky může najít nějaký mizera, který na ni odpoví. kdo mu o to stojí? :-)
29.02.2016 08:21:08 | hledač
...nikdo! to je snad jasný! nepoznáš řečnické otázky? ty musí zůstat bez odpovědi, jinak by ztratily smysl...:-)))
29.02.2016 14:43:12 | bogen
Nechceme se ptát, protože se bojíme dozvědět - krásné iluze jsou přece tak krásné a navíc pohodlné... ;-)
26.02.2016 14:53:43 | Amonasr