Já skončil s tím delikátním trusem,
radši bych se nacpal něčím flusem.
Ocením zkrátka k večeři nějaké sliny,
neděste se prosím, mně se to líbí.
Je to taková menší dieta,
za trus se však drží pieta.
Nicméně s novou večeří přicházím,
kousek těch bacilů vždy nacházím.
Každý to má přeci jiné v ústech,
třeba zrovna snědl maso, tlusté.
Já to však zhltám úplně v pohodě,
jsem zkrátka jako ryba ve vodě.
Nepohrdnu ani nějakým slizem v hubě,
sliny obyčejného rázu mě fakt nuděj.
Já chci pořádný kemr a klidně nyní
ochutnat nového sliňáka nejsem líný.
hahahahahááááááááááááá:-))) hustýýý:-)))
27.02.2016 00:43:06 | tvořilka