Anotace: ...
Nevím co jako teď udělám,
asi ze z toho všeho podělám.
Nefungujou mi dva testy ze čtyř,
spal jsem 6 hodin jen od čtyř.
K tomu jsem zapomněl napsat verše,
příště se může stát, že mé vědomí selže.
Zkrátka to stojí za velký kulový,
ponechám si to v tajnosti, nikdo se to nedoví.
To, že mi neklape můj rytmus,
nepovažuji za žádný chybus.
Prostě si píšu jak chci tyto řádky
a už to nevrátím nikdy nazpátky.
Jsem prostě hrdý na všechny činy,
proto je nejlepší být pořád líný.
Končim už konečně řádky na minutu,
v příštích básních zas něco napíšu.