Den a noc
Anotace: Tiše a s pokorou vnímej čas klekání bajku prastarou jas s nocí souzněný tiše a s radostí vním...
Tiše a s pokorou
vnímej čas klekání
bajku prastarou
jas s nocí souzněný
tiše a s radostí
vnímej čas jitření
nového zrození
ze snů svlečený
tiše a s úsměvem
po cestě kráčej
prach s nadhledem
v kaluži smáčej
tiše a s příběhem
v odlesku očí
touhu svou osedlej
jež s tebou kráčí
tiše a s klekáním
baladu nes
pro návrat z toulání
v rozbřesku cest
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Nikita44
Komentáře (0)