Za nosy taháni
Anotace: Myslíte si, že hrajete svoji vlastní hru, ve skutečnosti v ní ale platí cizí, jiná pravidla
Sbírka:
Za nosy taháni
Za nosy taháni
tvořeni chováni
líhní domovem potravou
sluníčko směje se nad hlavou!
Nebíčko azurové
děťátka růžolící
útroby obydlené plněné nevonící
životy předestřené
kupředu ženoucí
emočně vydojené dušičky slábnoucí
Za nosy taháni
nikdo se nebrání
není jak a není komu
cítíme se pány domu!
Jsme jen loutky skryté moci
ovládané ve dne v noci
za života po smrti
ke všemu nás donutí
Za nosy taháni
sázeni sklízeni chuceni míseni
duchovně pozřeni
Přečteno 470x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Amonasr
Komentáře (3)
Komentujících (2)