Láska v uniformě
Anotace: Filosofické zamyšlení nad láskou ve zlých časech
Bitva s homosexuály
Cikánská epopej
a já tě potkal
zmoklou u katedrály
a do lágru koleje
tebe musel políbit
.
sám doktor Mengele
a dal ti krásu
ve světle hořících synagog
když tisíce hlasů
a výstavba soch
a zamaštěných vlasů
a šedivé uniformy
a nádherný pohled
a účes dle normy
a budu skolen depresí
a budu sedět venku
až tě lásko pověsí
tam v Norimberku
Přečteno 631x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Borecká, Megan, boneslash, Jeněcovevzduchukrásného, enigman, Papagena
Komentáře (1)
Komentujících (1)